Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 için rapor aldım, ama rapordan hiç bir şey anlamadım?

rambos

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben 2022 maas basvurusu yaptım, rapor verdiler ozurlu saglık raporu diye basvurdugum hastane bana hic muane falan yapmadı elimdeki kagıtta ozre ilişkin kilnik bulgular radyolojik tetkikler ve labaratuvar bilgileri yazıyor bir tana pisikiyatri mit psikotik bozukluk yazıyor
altlar bos
ben analamadım nası olacak bi aydınlatın lutfen

Rapor için hastaneye gittiniz ve ilgili tüm branş doktorlarına muayene oldunuz mu?

Yok kardes ben hastalıgımı anlattım kagıda birseyler yazdı ertesi gun gitti bize 2 tane kagıt verdi biz gondeririz demişler babama bana verdikleri raporda 16 sıra hastalık var 1 tanesi işaretli nası olacak sonradanmı mune olacam neolacak saygolar

Size verilen o evrakkta yazılı tüm branş doktorlarına muayene olmalı ve doktorların imzasını almalısınız. Sonra imzalar tamamlanınca da sağlık kuruluna girmelisiniz.
Sonra kurul rapor sgk'ya gönderir ve sgk da %40 üzeri rapor ve öngörülen gelir kriterleri varsa, 2022 aylığı bağlar

ama oyle bişey demedile kardes bana benim tanıpisikiyatri mut pisikotik bozukluk yazıyor acaba ondanmı digerlerini atladılar yoksa askerdeyken tedavi olduydum onumu ele aldılar arastırdılar acaba

kardes bide kagıdın arkasına baktımheyet imzalamıs ankaraya gidermi bana biz gondeririz dediler yesil kard basvurdum cıktı etkilermi bide 2022 haric 2028 yasadan yararlanmak icin evet yazıyor

oybirligi ile karar verilmistir yazıyor heyet hepsi imzalamıs ruhsal bozukluk yazmıs asıl rapor onlarda kaldı ondamı yazacak asıl rapor acaba saygılar bu siteyi actıgınız icin tesekkurler

İnanın bilemiyorum. Bu durumda bir sorun olacağını sanmıyorum, evrak Ankara'ya gönderilir gibi görünüyor...

Ama bence kafamıza göre yorum yapmak doğru olmaz, siz işinizi garantiye alın ve hastaneye gidip "şimdi benim yapmam gereken bir şey var mı, muayene olmam gereken doktor var mı" diye sorun.

Bende omurilik felçliyim sadece beyin cerrahına muayene oldum diğerlerini atladılar ve heyete girdim.Sizin hastalıgınızla alakalı bakan bölüme girmişsiniz endişelenmeye gerek yok başka yerlere gitmenizede gerek yok siz heyete girmişsiniz zaten rapor odasındaki yetkililer sizin muayene olmanız gereken yerleri işaretlerler ve yollarlar sizin hastalıkta bizimki gibi tek doktorla anlaşılabiliyor.

selamun aleykum

benim ozurlu raporumda 5037 yazıyor nedemek bu

Üst Alt