Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 kapsamındaki engelli aylığının ödeme bankası değişti mi?

ÆX51

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Merhaba, birkaç gün önce adıma Halk Bankası’ndan hesap açılmış bankayı aradığımda sosyal yardım alıyorsanız ondan dolayı olabilir ekranlarında bir bilgi görünmüyor diyor 144 hattını arayıp sordugumda PTT üzerinden devam edecek diyor benim gibi engelli aylığı alıp adına Halkbank‘tan hesap açılan var mı ya da süreç hakkında detaylı bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Benim bildiğim yalnızca bakım aylığı ödemeleri ziraat Bankası’ndan Halk bankasına aktarılmıştı.

Evet engeli aylığı alıyorum birde 3 ayda bir gıda yardımına basvuruyorum

Evet bendede açılmış sadece 2022 maaşı alıyorum nasıl olucak acaba bankayamı gidecez

Bankaya mecbur gitmemiz gerekiyor çünkü bilgiler eksik olduğu için mobil bankacılık şifresi almaya da izin vermiyor.
Ben bir sıkıntı olmazsa pazartesi gideceğim detaylı bilgi alabilirsem paylaşırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: alfa
Bi yerde görmüştüm önümüzdeki yaz halkbankasına geçebilirmiş maaşlar, şimdilik planlanmış olmalı, sadece 2022 maaşı alıyorum

Engelli bakım ödemeleri için de kasım sonunda hesap açmışlardı bildiğim kadarıyla Marttan itibaren Halk bankasına yatıracaklar belki bizimki de mayıs haziran döneminden itibaren başlayacaktır.

Ben icraligim PTT önyükleme livsosyal karim vardı ona icra koyulmuyordu ibansiz olduğu için bu karta icra konarmi

Evde bakım için gecerliydi bu.simdi 2022 icinde ayrımı gidilecek ayrı yeniden kart almak için.cunku engelli maaşını kişinin kendisi alıyor evde bakimi bakıcısı alıyor neticede

@ÆX51, sorgulamayi nsl yaptınız?e devletde ne yazıp aratacagiz

Son düzenleme:
Üst Alt