Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşı ilk ödeme diyor, ama bana evrak gelmedi..?
MERHABA ÖNCELLİKLE HAYIRLI OLSUN YARIN PTTYE GİDİP MAAŞINIZI ALABİLİRSİNİZ TOPLU PARA İÇİN ÖDEME EMRİ KAĞIDINI BEKLEMENİZ GEREKİR ALLAH SAĞLIK HUZUR İÇİNDE YEDİRMEK NASİP ETSİN DOĞUMYILININ SON RAKAMI 0-1-2-3 OLANLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ ALDI 4-5-6 OLANLAR BUGÜN ALDI 7-8-9 OLANLAR CUMA GÜNÜ BAYRAM DOLAYISIYLA ARLIK MAAŞLARI ERKEN ÖDENDİ YARIN PTTYE GİDİP MAAŞINIZI ALABİLİRSİNİZ
arkadaşlar benim ilk ödeme 03.12.2008 de yazıyor bugün 20.01.2009 ödeme emri kağıdı elime yeni geldi gittim bankaya ziraat bankasına hala bize aktarılmamışdedi parayı nasıl oluyor ben anlamadım anlıyacağnız milleti oyalamaktan başka bir şey bilmiyolar bunlarr
herkez bilmeden yorum yapmış ptt ye ödeme emri kağıdı gelmeden para felan vermiyolar veren diyenler yalan söyler bana kağıt geldiği halde veriyolar para yatmamış gözüküyo felan diyolar anlayacağnız