arkadaslar evrak takip sayfasında ilk ödeme yazanlar bankaya gidip parasını kimlikleriyle çekebilirler ödeme emri olmasına gerek yok tanıtım kartının kaltıgını söylemiştim zaten.
bugun evrak takibi yaptıgım bi çocuk killigiyle gidip toplu parasını ve maaşını aldı ödeme emri daha elimize ulaşmamıştır...
aşagıda bi bilgiyide göndereyim daha aydınlatıcı olur.
bugun evrak takibi yaptıgım bi çocuk killigiyle gidip toplu parasını ve maaşını aldı ödeme emri daha elimize ulaşmamıştır...
aşagıda bi bilgiyide göndereyim daha aydınlatıcı olur.
- Sayı : B.13.1.SGK.0.BSN.BEB.0-622.02/ 09.09.2008
Konu : 05.09.2008 Tarih ve 86063 numaralı başvurunuz.
Soru : sizlere 2 gün önce gönderdigim mailden sonra bugun toplu para için ziraat bankasına gittim hesapta para mevcut ama bana tanıtım kartımı ve ödeme emrini sordular bana onların gelmesi gerekiyormuş ama gelmedi ne yapmalıyım. maaş almaya gidince postaneye yine bunları isterlermi toplu param bankada ama alamıyorum nerden kimden gelecek bu ödeme emri anlamadım bilgi edinme kanunua göre tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum
Cevap : Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.
2022 SAYILI YASA UYARINCA AYLIĞINIZ BAĞLANARAK BANKAYA GÖNDERİLMİŞTİR. ÖDEME EMRİ BİLGİ MEKTUBUDA ADRESİNİZE GÖNDERİLMİŞTİR. BİLGİ MEKTUBU ADRESİNİZE İNTİKAL ETMEDİ İSE TC.VATANDAŞLIK NUMARASI İLE AYLIKLARINIZI TAHSİL EDEBİLİRSİNİZ. SÖZ KONUSU YASA UYARINCA AYLIK ALANLARA VERİLEN TANITIM KARTI YÜRÜRLÜKDEN KALDIRILMIŞTIR.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği
Bilgi Edinme Birimi