Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 için en düşük memur emekli maaşı ne kadar olacak?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
640
Reaksiyonlar
371
2024 yılı ilk 6 ay için endüşük memur emeklisi maaşı 16.000 TL ye kadar çıkabilirmi?

"MEMUR VE MEMUR EMEKLİLERİ İÇİN ZAM ORANI 49,96 OLARAK GERÇEKLEŞECEK"
Ekim ayı enflasyon rakamları sonrası refah payı hariç 4 aylık emekli ve memur zam oranı netleşmesiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başuzmanı İsa Karakaş, “SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yıl sonu itibarıyla yüzde 37,75’lik zam söz konusu oldu. Memur ve memur emeklileri içinse bu oran 49,96 olarak gerçekleşecek” dedi.

2008 sonrası en düşük memur maaşı 7500 tl değil mi ? eğer öyleyse en fazla size 12.000 tl verir. ayDÜNYAvazo

clark50

EMEKLİ SANDIĞI 2008 öncesi girişli ise ne olur?
(16 BİN TL YE KADAR ÇIKABİLİRMİ)

1200 lira emekli maaşıyla emekli oldum abi iki, üç sene geçmeden 7500 oldu tamamm?! . Emekli olunca 5 yıl için 30 küsur bin ikramiye aldım ve 45 bin borcum vardı ama ne hikmetse dostum bu kısacık süreçte belki pandeminin de katkılarıyla bugün 400 bin liralık bir borç 10dan fazla icra dosyası ve emekli engelli çalıştırmıyoruz diyen bir iş dünyasıyla karşı karşıya kaldım. Kul plan yaptıkça kaderi gülümsermiş deyimini iliklerime kadar hissettim. 😁

Evet 12.000 civarı bir maaş olabilir.

Abi adamlar işin bugunu bulmuş şimdi 25 bin olsa dolar 50 avro 60 olur bir litre yakıt bir doları az bir geçer, iner falan kaşıkla vermişse kepçeyle değil düdüklü tencereyle öttüre öttüre geri alır yani ne anlamı var? Almanya dış işleri bakanı katara gitmiş adamlar havalimanın da uçağın iniş kapısında yarım saat dikmiş orada adamı ve bu nezaket kurallarından bihaber millet bizim yönetimimizin kankası. Hani bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim denir ya tam olarak öyle gibi bir şey. Maaş şu olmuş bu olacakmış çokta mühim değil bence o şemsiye son seçimde girdi şimdide aç kapa oynuyor şemsiyeyle keklik dürten bir zatı muhterem 😁

HakanEs26

MEMURLAR.NET te şöyle bir ibare var 5 dakika önce:
En düşük emekli aylığı 13,871.05 TL olduğundan net maaşınız bu miktar olacaktır.

Son düzenleme:
MEMUR EMEKLİSİ MAAŞI:
Memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı da*yüzde 49,3*olarak netleşti. Temmuz, Ağustos, Eylül , Ekim, Kasım ve Aralık aylarında enflasyon yüzde 37,56 olarak gerçekleşti.

BUDA BAŞKA SİTEDEN:
(9 YILLIK İKRAMİYE vede HİZMETLİ)

Memur Emeklisi Maaşı:
14.740,55 tl

Emekli İkramiyesi:
149.022,02 tl

Emeklilik Tazminatı:
10.237,58 tl

İşçi Emeklisi Maaşı ile Memur Emeklisi Maaşı arasında neden uçurum var?

İşçi Emekli Maaşı ile Memur Emekli Maaşı arasında neden uçurum var?

İşçi emeklisi derken kamu iscisimi yoksa normal SSK veya bağkur emeklisimi ? Orayı aydinlatirmisiniz

Şimdi şoyle söyleyeyim kamu işçisi olupda SSK li olan bir kişi çok yüksek maaş alır.ama SSK li olup normal primi yatan kişi şu an çok düşük aliyor

bu açıklanan maaşlar brüt değl mi kamu alınan zamlar sonrası hemşire-doktor-memur vs yazanlar.

hanifeaydin

Bu net olarak ele geçecek olandır (MEMUR EMEKLİSİ MAAŞI)

(O dediğin meslekten maaş alanları bilmiyorum)

En düşük ssk ve bağkur emekli maaşları ne kadar oldu ?

Extra bir açıklama yada zam gelmez ise Kök aylığı 5500 tl ve altı olanlar 7500 almaya devam edecek

Arkadaşlar bu konuyu çok merak ediyorum biri çıksın lütfen dm de atabilir konu ile ilgili.

2024 yılı Mart ayında bütün emeklilere 4.000 tl zam geleceği haberlerinin doğruluğu nedir?

Bunlar bir takım söylentilerdir ama geçen seneyi hatırlarsak eğer doğru olma ihtimali de vardır. Geçen sene Ocak ayında 5.500 TL ye yükseltilen en düşük emekli maaşı seçimden önce zam ayı olmadığı halde 7.500 TL ye yükseltildi. Bu senede yine seçimlerden dolayı belki yine buna benzer bir şey olarak bu sefer tüm emeklileri kapsayan bir hamle yapılabilir. Bayram ikramiyeleri ile ilgili olarak bir zam yapılmasıda gündemde sanırım.

Üst Alt