Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 Mayıs aile destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

fbamasya

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
13
Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman ödenecek bilen var mı?

Bu ayın içinde yatar

@(ben) Çok aydınlatıcı bir cevap oldu sağol.Bende iki ay sonra falan ödenir zannetmiştim

@fbamasya,

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YATAR kesin bir tarihi yok çarşamba perşembe yatar

7 haziran diyordu şimdi pazara yatırılcak dediler bu ne sacmalık ya e devlet'de baktıgıma göre o zaman yatırılcak yazıyordu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Aile Destek Odemenizi 13/07/2024 Cumartesi gunu PTT isyerine basvurarak alabilir veya E DEVLET uzerinden PTT Kurum Odemeleri hizmeti ile kendinize ait hesaba veya IBAN a gonderebilirsiniz. B001

PTT den gelen mesajda 13 Temmuz yazıyor aıle bakanlığında ayın 10 u yazıyor kartla çeken oldu mu bugün arkadaşlar ? Boşuna gitmeyelim bu sıcak da

Son düzenleme:
@oxzd,
Sosyal karta mı geçti hesap kartınıza mı geçti ben alışveriş için dükkanda sosyal kartı denedim biraz önce bankanızla temasa geçin diyor herhalde bende karta yansımadı henüz

@ADALETE SİTEM,
Ptt bana uzak o yüzden atm den çekiyorum o yüzden karta ne zaman yansır diye sordum

engelli maaşlarına zam gelmemiş hala diger ay mı zamlı alacaz

@haydar33,

Şu an bir sorun yok açılıyor fakat aile destek ptt kurum ödemelerine yansımamış henüz

Üst Alt