Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 yılı yeni limitle anlaştığınız ya da kapora verdiğiniz araçlar nelerdir?

Konular
44
Reaksiyonlar
13
Merhabalar dostlar. Yeni limitle anlaştığınız, kapora verdiğiniz araçlar nelerdir acaba. Şuan kullandığım araç D Segment, aynı ölçüde bir araç bakıyorum ama bayiler yeni limite rağmen yanaşmıyor. Bu şekilde belki birbirimize yardımcı olabiliriz.

Bu başlığı açtığımda alınabilen çoğu araç artık maalesef alınamıyor. Varsa bindiğimiz araca sahip çıkmak en mantıklısı şuan için.

Dostlar merhaba. 2011 yılından beri sağ diz ampüteyim. Engelli raporum 2011 yılına aitti ve ehliyetimde sağlam ehliyeti deyip kasım başında rapor ve ehliyet yenileme işlemlerine girişip ilk defa ötv indiriminden faydalınıp piyasadaki en düşük aracı alalım dedik. Aracı bulduk kapora verdik derken ehliyet rapor işleri oldu aralık 25 inde hopp yasa çıktı. İnanın onca şey oldu bu ülkede ve kişisel tarihimde ilk defa hayatımda bu karara gücendiğm kadar hiçbirşey yaşamadım.Cimer ve TBMM ye yazdım. Ben zar zor para denkleştirmişim ama yasa diyorki olmaz o yabancı araba. Benim zaten bütçem olsa gider başka araç alırım ben bana dayattığı araç yüzünden dahada borca girmişim ama kimin umrunda engelli bu ülkede. Neyse Ocakta zam gelir diyerek dahada borçlanıp stokta bulunan başka bir araca kaporayı aktardık ve evrakları gönderdik bayiye 31 aralıkta aracın faturası kesildi. Aparat takıldı ve en son araç TSE ye gitti dendi. Bayi ile yazıştığımda Vergi dairesi sürecinde diyor. Sorum şu Yaklaşık 10 gün oldu daha önce bu süreci yaşayan arkadaşlar olmuştur prosedür nasıl ilerliyor birde ocak fiyatı itibari ile aldığım araca yaklaşık 50 bin lira zam gelmiş bundan etkilenirmiyim malüm ülkemizde herkes istediği gibi takılıyor.

Zamdan etkilenmezsin pazarlık bitmiş anahtar teslim fiyatı kesindir Vergi dayresi işleri de muamelecinin becerisine bağlı 1 hafta normal süre

@Bozajuniors,

Maalesef kanunların de pek önemi olmuyor sanırım bu gibi durumlarda. Vergi dairesi yeni kanun ile alakalı kendilerine gelecek tebliği bekliyorlar. Tebliğ sonrası durum netleşir. Evrak işleri normalde bu kadar uzun sürmez.

Merhabalar, raporumla Toyota chr almayı düşünüyorum, Antalya’da bi bayiye sordum ful paket için ÖTV hariç 1 milyon 115 bin ücret istediler normal midir? Burda tek bayi olduğu için sormak istedim.

Merhaba orta paket için 1055 fiyat aldım ve kapora verdim. Fakat vergi dairesi aracın katkı oranının sanayi bakanlığı ötv muaf araçlar listesinde olmadığını belirterek satışı redetti. Bilginize.

@SGB,

• Beğen
Reaksiyonlar: SGB
Üst Alt