Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 yıllık Devlet memuruyum. Emekli olsam maaş ve ikramiye açısından kaybım olur mu?

elanileren

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, ben cemal tarım. size yiğenim aracılığı ile ulaştım. ben 21 yıldır devlet memuruyum (5/2). 15 yıldır kronik şizofren hastasıyım. emekliliğime daha 3,5 yıl var ve ben çalışmakta çok zorlanıyorum. doktorum malülen emekliliği öneriyor. maaş ve ikramiye konuşunda beni aydınlatır mısınız arkadaşlar

teşekkürler.

İkramiye açısından da maaş açısından da az bir kaybınız olur diye düşünüyorum. Bence 4 yıl erken emekli olmak en fazla %10 az maaş ve ikramiyeye neden olur o kadar. Bu kayıptan kaçmak için 4 yıl çalışmaya değer mi, karar sizin...

Ayrıca, malulen emeklilik için değil, 5510/ Geçici madde 4'ün 6. fıkrasına göre emekli olmak için başvurun mutlaka.

Not: Ne kadar doğru iş görüyor bilmiyorum ama, buraya tıklayarak SGK sitesinde ES için maaş ve ikramiye hesabı yapmayı deneyebilirsiniz

Üst Alt