Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22 Ekim Dünya Kekemelik Günü

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Yarın 22 Ekim Dünya Kekemelik Günü , aranızda konuşma bozukluğu olan var mı? Konuşma fonksiyon kaybı oranlarınız nedir? Kekemeliğinizi saklamayın , özgürce kekeleyin.

Ben varım, 23 yıldır kekemeyim. O kadar lanet o kadar berbat bir şey ki bu Allah düşmanımın başına vermesin. Çocukluğum, gençliğim bunun bende yarattığı travmalarla doludur. Birçok yere gittim kısmen düzelme oldu ancak sonraları tekrar ve daha şiddetli bir şekilde kekelemeye başladım. Hayatımın bir parçası kabul ediyorum artık belki de pes ediyorum bilemiyorum ama eskiden rüyalarımda kendimi gördüğümde normal takılmadan konuşabilirdim şimdi rüyalarımda bile kekeliyorum. Hiç hoş bir durum değil arkadaşlar eğer çevrenizde kekeme insanlar varsa onları dışlamayın emin olun sizin gibi hatta belki sizden bile daha akıllı, zeki insanlardır.

Öyle içimden geldi içimi döküverdim. Sürç-ü lisan ettiysek affola...

bende küçükken geçirdiğim menenjit sebebi ile çok olmasa da bir kekemelik mevcut..bazı yerlerde çok zorlansamda 22 sene güvenlik görevlisi olarak çalıştım..ve en son geçirdiğim beyin kanaması sebebi ile erken emekli oldum..herkese kolay gelsin ve geçmiş olsun..

Üst Alt