Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%28'lik raporuma engelli hakları yazılmış. Bu ne anlama gelir?

cllçll

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim aldığım raporun oranı %28 fakat raporun arka yüzünde imza sürkülerinin olduğu bölümde raporun kullanım amacı yazan yerde.ÖTV. ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR. ÖZÜRLÜ İSTİHTAMI VE ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTI VAR.

Ama ben bugün sosyal hizmetlere başvurdum bana senin engelin %28 faydalanamazsın dediler .sorum şu bu raporun arkasında yazanlar o halde neden yazılıyor biri bana açıklarsa sevinirim .bu arada ortapedik engelliyim tşkr ederim

Kardesim senin aldığın rapor sadece ötvsiz araç alımında kullanabilirsin rapor oranın yüzde 28 olduğu için engelli haklarından yararlamazsin sadece ötvsiz araç alabilirsin oda ortapedik engelli olduğumuz için normal engelli haklarından yararlanabilmeniz için yüzde 40 rapor almanız gerek

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiden dolayı.fakat o takdirde diğer haklarda çarpı olmaması gerekmiyormu acaba raporu yanlışmı düzenlediler.bir ikincisi geçen yılki raporum %59 ve geciciydi ama vergi dairesi %43 ve sürekli onay yapmış dilekçe versem bi sıkıntı olurmu acaba.

Üst Alt