Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

29 Aralık'da araç aldık ama ek ödeme çıkartırlar mı diye tereddütteyim?

Hümemre

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
ÖTV muafiyeti araç alırken vergi dairesine gönderilen evrak içerisinde aracin faturasida oluyor mu?
Cozger raporlu çocuğum için araç bulduk ödemeyi yaptıktan sonra bayi biraz işi uzatti zorlayınca yılbaşından bir gün önce evrakları vergi dairesine gönderdiğini söyledi. Araç 21 aralikda gümrükten geçtiğini söylediler o günden sonra 29 u zar zor evrakları yetiştirdiler . Herşey hazır olmasına rağmen. Gerçi tum yazismalar ödenecek tutarın miktarı dekontlar proforma elimde ama yinede insan kalıyor.
Şimdi her yer tatil ve yarını bekliyorum netleştirmek için.
Zorlandıgim konu şu ki şuan araçlara zam geliyor ve bayi extra ücret talep ederse ödeyemem .
Bilgi için teşekkürler.

Sorun olmaz. Yeni yılda zaten limit arttı, aldiginiz arac barajın altında kaldı. Form işlerini duzenlerler.

yolculukta
Limit altında kalmasindan değilde benim anlastigim ücretin üstünde para istemelerinden cekindim.
Sanırım evraklar vergi dairesine gittigi için fatura kesildiği için sorun olmazmış.
Birde aldığım araç 2023 çıkışlı olduğu icin yeni zamlar 2024 çıkışlı araçları etkileyecek.

Hümemre

Fiyatlandırma ile ilgili küçük bir pürüz olsa bile giderirler rahat olun demek istedim.

2023 için de gelecekte satılacak araçlar için zam yapabilirler ama fiyatlar daha çok aşağı yönlü bir süredir.

Üst Alt