Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirimi, 93 sigorta girişi ve 3670 gün primim var. Emeklilik..?

mtemel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yillardir uzun ugraslara ragmen alamadigim vergi indirim raporunu bugun vergi dairesine giderek elden aldim.. nasil olduysa ankara %44 olarak onaylamis..

buna gore 10/08/93 ssk ise giris ve 3670 prim gunum mevcut
su anda ssk matrahim 92.000 tl olarak gozukuyor..
emeklilik olayi ne zaman gerceklesir?

yardimci olursaniz sevinirim...

(10.08.1993 +) 16 yıl sigortalılık süresi ve 3760 gün primle emekli olabileceksiniz. Yani 90 gün daha prim yatırdığınızda emekliliği hak etmiş olacaksınız.

Not: Sadece bir gözün görmemesi haline karşılık mı verdiler %44 oranı Maliye'dekiler? Acaba bu konuda kendilerine ulaşan şikayetleri dikkate alıp yeni düzenleme mi yaptılar, onu merak ediyorum..

hayir goz + psikiyatri anksiyete bozukluguda mevcut yaklasik 6 yildir uyku bozuklugu mevcut son iki yildir sikayetler dahada bir artti gunluk birkac saat uyuyabiliyorum... goz icin 36 psikiyatri icin 30 vermisler raporda iki deger var %55 isgucu kaybi geciyor daktilo ile yazilmis altina murekkepli kalem ile %44 rakam ve yazi ile yazmislar.. 19/10/2009 dan itibaren gecerli olmak kaydi ile yaziyor...

Hayırlı olsun o zaman :)

Teşekkürler bilgi için.

yardim ve bilgi icin tesekkur ederim..

Üst Alt