Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derecede vergi indirimim var. Emekli olurken yeniden rapor almam gerekecek mi?

Mehmet Faruk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sayın Oturanboğa,
Ben 2006 yılında % 40 raporumu aldım. Raporum sürekli. Vergi indirim belgemide aldım. sGK çalışanıyım.
Sanırım bu bilgiler ışığında emeklilik için başvurduğumda beni birdaha hastaneye yeni rapor için sevk etmemeleri gerekiyor. Ama bu sitedeki bazı yazıları okuduğumda bazı emeklilik başvurularında bazı illerde hastaneye sevk ediyorlar bazı illerde bu uygulamayı yapmıyorlar.( Raporu süreli olanlar içinde bu durum geçerli. )
Burada SGK'nın emeklilik sürecinde izlediği asıl yol nedir ?
Rapor sürekli ve tüm evraklar tamam ise tekrar hastaneye sevk edilmesini nasıl açıklıyorlar.
emeklilik başvur

Vergi ind.hakkınız olduğu için tekrar vergi ind. hakkı almanıza gerek yok prim ve yıl şartını tamamladığınız vakit kuruma müracaata buluna bilirsiniz..

Mehmet Faruk Bey emekli sandığı emeklilik işlemlerine başvurduğumda yeniden rapor almam için hakem hastaneye sevk etti...

1 Ekim 2008'den önce sigortalı olduğunuz ve ssk (4a) statüsünde emekli olacağınız için, hak etmiş olduğunuz vergi indirimi sizi yeniden rapor almaksızın emekli edecektir. Rahat olun...

Üst Alt