Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. dereceden vergi indirimim var. Emekli olursam ne kadar maaş alırım?

tevfikmolo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%40 vergi indirimim var ssk girişim 1987 6900 günüm var kazanç toplamı 107000 emekli olrsam ne kadar emekli maaşı alırım teşekkürler

emekli maaşı

aort koarktasyonu ve hiper tansiyondan hakem hastaneye sevk edilerek zorda olsa 25.04.2011 tarihiyle %44 le raporum onaylandı 1987 ssk girişim 7000 gün prim 106000 kazanç var emekli olursam tahminen ne kadar emekli maaşı alırım emekli olduktan sonra belirli senelerde tekrar rapor çıkarmam gereklimi çünkü benim rapor sürekli cevap verirseniz çok teşekkür ederim özellikle sayın oturan boğa arkadaşa çok teşekkür ederim bu süreçte kendisi beni çok güzel şekilde yönlendirmiştir darısı vergi indirimi için uğraşan arkadaşlarahepinize kolay gelsin

aort koarktasyonu ve hiper tansiyondan hakem hastaneye sevk edilerek zorda olsa 25.04.2011 tarihiyle %44 le raporum onaylandı 1987 ssk girişim 7000 gün prim 106000 kazanç var emekli olursam tahminen ne kadar emekli maaşı alırım emekli olduktan sonra belirli senelerde tekrar rapor çıkarmam gereklimi çünkü benim rapor sürekli cevap verirseniz çok teşekkür ederim özellikle sayın oturan boğa arkadaşa çok teşekkür ederim bu süreçte kendisi beni çok güzel şekilde yönlendirmiştir darısı vergi indirimi için uğraşan arkadaşlarahepinize kolay gelsin

Üst Alt