Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yaşından büyük araç ithal etmeyi engeleyen mevzuata itiraz..? [Hukuk]

tolga06

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
biz raporumuzu 06 10 2009 da aldık yasa ise 07 10 2009 yürürlüğe girdi
bu bizim kanunu hak yolu açılırmı ben arabayı daha önce getitdirmişdim bu konuda neler yapabiliriz dilekcemizi verdik gümrük müdürlüğüne onay çıkmasa mahkemeye başvura bilirmiyiz cünkü birmilyarda kapora verdim ben sözleşmeyaptık kim cayarsA 3milyardaha vercek diye ne yapabiliriz
saygılar...

Bu politik bir karardır, hukuki bir zemine taşınabilmesi için yasal gerekçe olduğunu sanmıyorum.

2007 model bir araç getirmesi için anlaştığınız kişiyle görüşmekten başka çareniz kalmamış, şu anda yurtiçindeki yaşlı araçları hurdaya çıkartmak için yapmak istedikleri yasa düzenlemesi meclisteyken yapmayı düşündüğünüz bu itirazınıza olumlu bir yanıt alabilirmisiniz oda ayrı konu

valla çok üzüldüm senin adına paran bosuna gidecek anlastıgın adam ne diyor bu konu hakkında anlayıssız birimi

2007 model bir araç getirmesi için anlaştığınız kişiyle görüşmekten başka çareniz kalmamış, şu anda yurtiçindeki yaşlı araçları hurdaya çıkartmak için yapmak istedikleri yasa düzenlemesi meclisteyken yapmayı düşündüğünüz bu itirazınıza olumlu bir yanıt alabilirmisiniz oda ayrı konu

zararın neresinden dönersen kardır arkadaşım ama anlaşma yaptığın kişide insaf varsa '' ki sanmıyorum ki olsun '' varsa kendi zararını çıkar ve senin paranı verir ama benim her nedense bu insanlara fazla güvenim yok öyleki onlar bu işlerde en ufak bir yasa değişikliğini duyarlar sezerler zaten burda iyi niyet olsa sizinle kim cayarsa 3,000 tl daha öder anlaşmasını yapmazlardı size cayacak vaz geçilecek yok bırakmamışlar işde bu sebeplerden bende aracımı alırken yurtdışı olayına hiç sıcak bakmamıştım daha ortada hiç araba yokken kapora istendi ve gelecek arabanın da ne olacağı belli değildi bence yurtdışında gerçekden güvendiğiniz bir yakınız olmadığı sürece bu insanlara güvenmemek lazım öyleki ben onlarla anlaşamayacağımı getirecekleri arabayı istemediğimi söylediğim zaman bir hafta kadar iknaya çabaladılar baktılar olmuyor bana söyledikleri şu oldu '' bizi arkadaşlarına öner araba almayı düşünenlerin isim ve telefonlarını ve sana pirim verelim'' benim cevabım şaşmadı ben size güvenip kendi arabamı almadımki arkadaşlarıma sizi önereyim bu kadar utanmaz değilim demiştimde bana sinir olmuşlardı hoş benim gıcık bir yanım vardır her zaman bunu onlarında görmesi geç olmamıştıı ...:D

Üst Alt