Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%30 + %20 Balthazard Formülü ile toplamda ne olur?

xzero

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim sormak istedigim Balthazard Formülü hesabını yapamadım bu hesaplamaya göre misal bir rahatsızlıktan:%30 digerinden.%20 bu bu toplamda bu formule göre toplamda özür oranı kaç oluyor birde Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmeligine gore panik bozukluk hastalığına %kaç işgücü kaybı oranı verilir? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı varya yardımcı olursa cok sevinirim

Balthazard Formülü için yardım

selam arkadaşlar benim sormak istedigim Balthazard Formülüne göre 4 hastalıktan

%25 + %20 + %20 + %20 bu hesaplamaya göre kaç cıkıyor sakatlık oranı yardımcı

olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

25 + 20 = 40
40 + 20 = 52
52 + 20 = 62 (toplam oran)

ustam allah razı olsun cok teşşekkütler ilgilendigin için

balhazart formülüyle: 10, 10+10 bu iki rapor oranı kaç yapar

xzero: Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmeligine gore panik bozukluk hastalığına %kaç işgücü kaybı oranı verilir? bu sorunuz için gerekil cevap:
sakatlık oranı cetveli bakınız...

10+10+10=>balthazard ile %27 eder..

bahsetmiş oldugum oranlar öyle degıl... bır hastalıkta oranı % 10, diğer hastalıktada 10+10 yazıyo aynen gordugun gıbı tum vucut fonksıyon kaybı nedır balhazart formuluyle

mert sonuç ne?

Üst Alt