Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%33 engeli raporum var. Hangi haklardan yararlanabilirim?

e-baris

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım böyle güzel bir site hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim
Bu gün Engelli raporumu aldım işitme kaybımdan dolayı %33 verildi öğrendiğim kadarıyla bazı hakları da elde edebilmek için en az %40 olması gerekiyormuş ben bu yüzde oran ile haklarım nelerdir nelerden faydalanabilirim .şimdiden çok teşekkür ederim

e-baris mrb aramıza hoş geldin
Engelli haklarından faydalana bilmem için
sağlık kurulu raponun en az %40 olmalı elininizdeki rapor %40 altı olduğu için geçersizdir hiç bir haktan faydalanamazsın.

peki itiraz etiği durumda bu düzeştilirmi

e-baris rahatsızlıklarınız nedir ?
İtiraz edebilirsiniz tabi ama rahatsızlıklarınızın karşılığı
%33 ise sonuç değişmez
itirazınızı bulunduğunuz il sağlık müdürlülüğüne ve ya 6 ay sonra tekrar farklı bir hastaneye başvuruda buluna bilirsiniz.

hiç bir haktan faydalanamazsın. %40 altında ise bişe yapamazsın. itiraz edebilirsin ama hastalığn ney. bana bi hastan %30 vermiştir başka hastane gittim %57 verdi mesela

peki bizler % 39 olsak bile engeli olamıyor muyuz

e-baris
Malesef hayır.
Sadece ortopedik engelli olsa idiniz ve uygun ibareli rapor ve ehliyet sahibi olsa idiniz %40 sınırına bağlı kalmaksızın ÖTV muafiyetli araç alabilir, MTV muafiyetinden de faydalanabilirdiniz.

Üst Alt