Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

35.03 Kod eksik diye araç alamıyorum!?

pusat_1981

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Bende sol el bilek donduruldu engelli ehliyeti aldım sadece otamatik vites ve topuz yazmış doktor ama bugün bayi başka bir kod daha olamsi lazim diyor maliyeye takilirsin diyir benim ehliyet kodları 104 47 78 102 40.11 10.02 ama 35.03 kod ekletmen lazım diyor ilk başta böle bişe demiyorlar di başka bayiler tekrar sıfırdan mi basliycam ekletmek için tsk

@pusat_1981, Bazen bayiler tertibatlı araç satmamak için bahane üretebiliyorlar. Maliyeye dosyanızı gönderip gelen cevaba göre mi size böyle birşey söylüyorlar. Anlattığınıza göre böyle bir durumda yok sadece ihtimal olarak söylemişler. Size zaten sol taraf engeli olduğu için 35.03 kodunu yazamazlar. Kullanamadığınız sol elinizi çekmeden hangi cihazları kontrol edecekmişsiniz. Vergi dairesine raporunuz ve ehliyetiniz ile gidip net cevap alabilirsiniz.

35.03 Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları

Tşk vergi dairesi alıp alamam diyemiyor dilekçe verip hastane ile yazismamiz lazım alıp alamiycagimi bekliyez diyirlar ben hastaneye gittim heyeten bir kişiyle konuştum raporda bir sıkıntı yok alabilirsin diyor yinede ben vergi dairesine dilekçe verip onlara verilecek cvp bekliycegim tşk

@pusat_1981, Hastane rapor veriyor sadece özel tertibatlı araç kullanması gerekir diye. Araç alımını onaylayacak son kararı vergi dairesi vereceği için dediğiniz gibi vergi dairesi ile durumu netleştirip araç bayisine gidebilirsiniz rahatça.

Tavsiyem, bayii evraklarınızı teslim etsin. Vergi dairesi gerek görüyorsa hastaneye yazıyor ve 1 hafta kadar sürede hastaneye gidip bir dr dan mütalaa alıyorsunuz sonra sorun çözülüyor. Tekrar raporla uğraşmadan önce bunu denemekte fayda var.

@alonemisin,
Merhaba mütala dediğiniz şey nasıl bir evrak ne yazıyor üzerinde vergi dairesi hastaneye yönlendirmiş ve hastane tekrar çağırdı nasıl olacak endişelenmeli miyim

@pusat_1981,

Merhaba son durum nedir gözden kaçırdım yazılanları. Aynısı benimde başıma geldi ve araç alamıyorum Ümraniye vergi dairesi ehliyeti kabul etmiyor

Üst Alt