Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3600 prim günü ve %48 rapor ile emekli olursam ne kadar emekli maaşı alırım?

yeşil54

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar %48 vergi indirimi aldım.. mayıs ayında 3600 günde emekli olacagım kısmet olursa... acaba emekli maaşım ne kadar olur? düşükmü? bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen saygılarımla zekeriya öz

çalıştıgım yerde 1 milyar alıyorum.. onun faydası olurmu?

maaşdan daha ziyade sigortada gösterdikleri kazanç önemli eger sigorta priminiz zamanla yüksek kazançtan gösterilip ödendiyse dogal olarak maaşınız yüksek olacaktır düşük kazançtan gösterildi ise bu emekli maaşınıza düşük oranda yansıyacaktır

Almış oluğun bürüt ücretininde önemi var... bütün yılları baz alıyorlar bürüt ücretin ortalamanın %70 oranında maaş bağlanıyor. ben 2008 de emekli oldum 747 tl maaş bağlandı
benden 1 ay sonra dilekcesni veren bir başka arkadaşıma 645 lira bağlandı. 1100 lira maaş bağlananda gördüm.. senin için net birşey söylenemez

emekilik hakkında

sevgili arkadaşlar bugün emeklilik için başvuru yaptım işten çıkışımı aldım..%48 vergi indiriminden yararlandım prim günüm 3600...yaşım 45 acaba ne kadar emekli maaş alırım? bilen arkadaşlar varsa cevaplasın lütfen..işyerimden 600 lira dediler baygı moralim bozuldu çünkü ben 900 tl para alıyordum saygılarımla zekeriya öz

saol muratçıgım verdigin cevap için ALLAH razı olsun

yeşil54;
Emekli maaşı hesaplaması çok karmaşık bir durum toplam kazanç ve prim önemli rol oynar emekli maaşlarında senin toplam kazancın ne kadar

Üst Alt