Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

37 yaşında EKPSS'ye sıfırdan başlamak

big_owner

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben hiçbir altyapı olmadan lisans e kpss 2026 için çalışmak istiyorum. Yaşımı sorun ediyorum malum en iyi şartlarda 2027 Ocak atamasında atanabilirim eğer kazanırsam. Bipolarım ve bir işte çalışamıyorum. Daha doğrusu engelimi öğrenenler işe almıyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?

35 yaşında atandım 7 aydır çalışıyorum engelli memur olarak

33 yaşında atandım. Youtube da benim hocam var. Karma ekpss yayınları almanı tavsiye ederim. Günde 3 saat çalışmanı tavsiye ederim. Pes etme motivasyonunu yüksek tutmalısın. Engelim şizofreni %65

Bende 34 yaşında atanmıştımdı kamuya 2019 da.

atanmanın bir yaşı yok lakin 65 yaşına kadar :D bence yapabilirsiniz yeterki hırs ve azim olsun ;)

engelli atamalarında maaşta değişiklik oluyor mu? örneğin büro personeli için avantaj dezavantaj durumu ne oluyor

ekpss şartı var mı benim raporum yeni 2024 ekpss sınavından sonra rapor aldım

@big_owner,

Bende sizin gibi 2026 da sınava girmek istiyorum inşallah başarıp işimizi yapabiliriz evde durup birşeye yaramıyor hissi çok kötü kendimi böyle hissediyordum ama nereden dönsem kar Allah gayret versin hep beraber başlayalım

Günaydın yaş sınırı 35 değil mi. Ortaöğretimden gireceğim bende 35 diye biliyorum ben ilk defa memur olunacak sınırı

@jumanji,

Düz memurlukta engelli olmayanlarda yaş sınırı var ancak engeli memurlukta yaş sınırı 65

@jumanji,

Yaş sınırı bayadir kalktı bildiğim kadarıyla 65 yaşa kadar olunabiliyor

Merhaba bende uzun bir aradan sonra kpss ye girmek istiyorum hiçbir bilgim yok önlisans mezunuyum mezun olduğum zaman engel durumum yoktu şimdi nereden nasıl başvuru yapacağım engelli raporum var( %52ortapedik) nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan var mı

bende 32 yaşımda atandım. yaş fazla olabilir ama emeklilik 60 yaş. özel sektörde yaş ilerledikçe iş bulma ve girilen iş de çalışmak daha da zorlaşacak. o yüzden pes etmeden çalışın. ilerde çok rahat edeceksiniz.

Ben de 37 yaşında atandım şizoefektifle atipik psikoz arası gidip geliyor tanım. Kesinleşmedi henüz. Ümitsiz olma kardeşim. Geçen öğretmen atamalarında 62 yaş civarı abla atanmıştı 3 yıl çalışıp zorunlu emekli olacaktı. Hiç karamsar olma.

@aydünyavaz,

Atanan arkadaşlar hangi kuruma ve hangi kadroya atandıklarını yazarlarsa bize de motivasyon olur, bende 33 yaşındayım 2 senedir işsizim kimse iş vermiyor , normal KPSS de mülakatlarda eliyorlar.

ekpss de çoğu kurumlar alıyor engelli memur olmak için 65 yaşını geçmemek yeterli

Azimli sıçan duvarı deler, diye bir deyim var. Yani su bile kayayı delebilir, fare kayayı kemire kemire delebilir. Yeterki sürekli, istikrarlı bir işlem olsun. Yani demek istediğim her gün düzenli olarak zaman ayırıp sınava çalışan bence kazanır. Elbette zekanın yaşı yoktur, en azından yaşlanana kadar yoktur.

@caan006, Ne güzel kazanırsan 65 yaşında zorunlu emekliliğe ayrılırsın. Engelli emekliliği ile uğraşmazsın :)

2008 öncesi sgk girişli emekliyim, devlet memuru olursam sınava girip atanıp becerebilrsem emekliliğim sonra erer dimi?

Üst Alt