Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 ay önce vergi indirimi için başvurdum, ama hala cevap çıkmadı..?

TIBET26

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 4 ay kadar önce vergi indirimi için başvuruda bulunmuştum ama hala bir sonuç çıkmadı. Acaba nasıl ve nerden öğrenebilirim?

Biraz sabretmeniz gerekmektedir.Bazı vergi raporlarının değerlendirilmesi 1 ve 1,5 yıl arasında değişmektedir.Raporonuzun olumlu sonuçlaması durumunda farkları ile beraber vergi indiriminden faydalanabilirsiniz.

İşyerinize 1-2 ay içinde kesin sonuç gelir.

maliye merkez saglık kurulu ayda 2 defa toplanmaktadır birde sizin bulundugunuz il ankaraya uzaksa gelmesi zaman alabilir ben ankarada oldugum halde 6 ayda ancak geldi oysa evimden ulus 15 dakika bilmem anlata bildimmi

Vergi indiriminden faydalanmam için yaptığım başvuru onaylandı

merhaba ben %70 bipolar afektif bozukluk tanısıyla engelli bir bireyim. eylül 2008 de vergi indirimi için başvuruda bulunmuştum. 2. dereceden ve %70 oranında vergi indirimim onaylanmış

Gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun..;)

Üst Alt