Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 bipolar bozukluk teşhisiyle vasi tayin edilir mi?

bipohakan

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
peki %40 bipolar bozukluk teşhisiyle vasi tayin edilir mi ?

jackal75

neler yaptınız? nereye başvurdunuz? ben kısmen iyileşebilir akıl sağlığı yerinde bipolarım. kendimiz istemezsek yine de vasi tayin edilmesi zorunlu mu tutuluyor? çok teşekkürler

ssometimes

önce mahkeme ye vasi olmasını ıstedıgınız kısı ıle basvuruyorsunuz sizi ılgılı ve baglı oldugunuz hastane ye sevk edılıyor heyete gırıp heyet sonucunu hastane mahkeme ye gonderıyor ve ılk celse de hakım vası atıyor vasi likde zorunluluk yok bende kısmen duzelır olarak gecıyorum cok para harcama oluyor bende o yuzden aıle ve dr konusup karar verdık

jackal75

anlıyorum, çok geçmiş olsun, çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, aydınlattınız, selamlar...

aile başvuru yaparsa vasi tayini yapılabillir kardeşim yani onların başvurması gerekiyor diye biliyorum... bende yüzde kırk rapor almayı düşünüyorum ama vasi olayı bana biraz ters .sonuçta insan kendi kararlarını kendi vermek istiyor.benim durumumda senin gibi ama öyle para falan savurduğum yok rahatsızlığım remisyonda (stabil yani)ben sadece emeklilik hakkı için istiyorum şu an kararsızım ehlliyet falan var
gidermi diye tedirginim onun için başvuru yapmadım daha ...
jackal75

Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben bugün üye oldum. Yukarıdaki soruyla alakalı bir sorum var. Ben kendime vasi tayin ettirmek istiyorum ama kimi göstereceğimi bilemiyorum. Bu durumda mahkeme resmi olarak birini tayin eder mi?

Ayrıca bipohakan eğer ehliyetin varsa kullanmaya devam etmen mümkün. Fakat ilk başvuru yapacaksan olumsuz olabilir.

Üst Alt