Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 bipolar engelli raporu eski işimde çalışmama engel sayılır mı?

Sonsuz.Gök

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
5
Merhabalar; ekpss'ye girmek için bipolar bozukluk tanisı ile %40 engelli raporu aldim.(1 yıl süreli).Yalnız çalisma niteliklerinde sorumluluk gerektiren islerde calisamaz yaziyor.Ben bir fabrikada muhasebeci olarak calisiyordum.Yani ben atanamasam eski isime dönmek istesem calisamayacagim anlamina mi geliyor?Lutfen bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Psikiyatri rahatsızlana özelde is vermezler devlet işine girmeye bak ancak şahıs firmalar vs çalışabilirsiniz is yeri doktoru olan yerlerde calisamaz siniz ben is bulamıyorum 2 sene olacak bi arkadaşım daha var onada is vermiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun

O halde engelli raporum süreli yani 1 yıllık 1 sene sonunda yeniletmezsem düsüyor diye biliyorum o zaman sıkıntı biraz daha azalır degil mi?

Üst Alt