Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranındaki raporumla erken emekli olabilir miyim?

yakamoz0624

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim %40 oranında özürlü raporum var ben bu raporla emeklilik yasasından faydalanabilirmiyim.

Erken emekli olabilmek için vergi indirimi hakkı elde etmeniz lazım. Vergi indirminiz varmı? O %40lık raporunuzu ne için almıştımız?

Doğum tarihiniz.
İlk işe giriş tarihiniz.
Şuan çalışıyormusunuz..
%40 olan raporunuzu ne zaman aldınız..

Belirleyici olan, İlker'İn sorduğu soruların yanıtlarıdır...

mrb bülent bey benim %41 raporum var ve şuan çalışıyorum vergi indirimi raporunu emekli olacağım zaman mı çıkarmam gerekiyo bi açıklama yaparsanız sevinrim teşekkürler..

doğum tarihim 1983 sigorta girişimde 2002 şuan çalışıyorum bir şirkette %40 raporumu engelli maşı için almıştım işe girmeden evvel

%40 ve üzeri raporla defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirimi hak ederseniz, emeklilik için (gün/ay/2002 +) 19 yıl sigortalılık süresi ve 4240 gün prime tabisiniz (tabii 4a ssk statüsünde emekli olacağınızı varsayarak yazıyorum bunu).

Çalışma yaşamınızın herhangi bir aşamasında defterdarlıktan sakatlık indirimi alabilirsiniz. Ama bir an önce almanız her zaman daha iyidir...
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

anlamadım vallaha..
19.06.2007 tarıhınde foruma kaydolmuşsun ve bu soruyu soruyosun..
yoksa ben mi yanlış anladım..
saygılar.

Üst Alt