Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranının altında rapor alırsam işsiz mi kalırım?

Yksk10

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba lütfen benim bu sorularımi görmezden gelmeyin düşüncelerinize ihtiyacım var okulumun bitmesine 2 yıl fakat şimdiden endişeliyim benim bir gözüm protez başka bir sorunum yok başarılı bir öğrenciyim yabancı dil üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum iktisat bölümünde okuyorum bu sorunum yüzünden işe alınmaz mıyım özel sektör özellikle engelli raporum yok olmadan da iş bulamaz mıyım görünüş olarak bir sorun yok zaten 32 veriyorlar benim gibilere çok korkuyorum iş bulamaz mıyım emeklerimin boşa gitmesinden korkuyorum düşüncelerinizi bekliyorum

Sen şimdiden kendini strese sokmuşsun.
Sen kendini her alanda geliştirirsen rahatlıkla iş bulabilirsin. Rapor o kadarda önemli değil.

Benim derdim rapor almak değil ama gerçekten çok stresliyim boşuna okuyup emeklerimin boşa gitmesinden korkuyorum normal kadroda iş bulamaz mıyım bana bir gözün protez diyip olmaz mı derler

Dostum ister istemez zorlu süreçlerden geçeceksin bu hayatın cilveleridir. Sen inandıktan sonra başarabilirsin. Sen şu an engeline takma nasıl başarılı olabilirim diye çalışmalarını sürdür. Allahu Teala bir ayetinde sizin hayır bildiğiz şer, şer bildiğinizde hayır olabilir. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Hiç bir şeye kafayı takma. Daima başarılı olacağına inan ve çalış.

İdeal teşekkür ederim cvbiniz için elimden geleni yapacağım inşallah

Üst Alt