Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranlı rapor ile ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

Alibekar

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
10
Arkadaslar %40 raporla vergi indirimiyle arac alinabilirmi ?

@Alibekar,
%89 ve aşağısı engellilerde yalnızca ortopedik şartı ile alınıyor diye biliyorum. Eğer engeliniz %40 ortopedik engeliyse özel tertibatlı araç alabilirsiniz, fakat yalnız engelli birey kullanabilir.

Benim ortapedik engelliyim h sinifi ehliyet gerekiyo dimi

ortapedik engellide yüzdelik oran aranamaz istersen raporun %1 olsun önemli olan aracı kullanabilecek ehliyet ve engelli kodların olmasıdır.

El kol bacak gibi bir rahatsızlık varsa oran sınırı yok sadece engelli b sınıfı kodlu ehliyet gerekecek ayrıca araç için ÖTV raporu cikarilacak

Arkadaşlar benim de raporum ortapedik %40 vergi indirimim var bende ötv den yararlanabilirmiyim araç alabilirmiyim engel durumum sağ el kongenital 3 parmak yokluğu bilek kisikligi

@Alibekar,

alabilirsiniz. sitede biraz araştırma yapın nasıl bir yol izleyeceğinize dair çokca paylaşım var

Üst Alt