Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 özürlü raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

NEW WORLD

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%40 özürlü raporum var maliye bakanlıdan 3 basamaktan %40 vergi indirimim var.
ilk sigortalı giris tarihim 1998. su an isteğe bağlı ödüyorum. 2013 emekli olcağımı görüyorum internetde.
15 yıl sigortalı calısırsam emekli olabilirim miyim ?
bana bilgi verirseniz sevinirim ...

18 yıl hizmet ve 4080 prim günü ile emekli olabilirsiniz.

NEW WORLD...
18 yıl 4080güne tabisiniz 1998+18yıl :2016 yılında prim ödemeniz 4080 gün ise emekli olabilirsiniz...

sgk internet sitesinde ne zaman emekli olurum kısmında 2013 eylül yazıyor 3.600 gün gösteriyor acaba kanunmu değisti 3 basamak vergi indiririmim 15 yıl emekli olmama yardımcı olmuyormu

15 yıl ve 3600 primi olan sadece 1. derece sakat sayılan % 80 ve üzeri bu haktan yararlanılıyor.seninkisi ise 3 . derece sakatlıga girdigi için arkadaşların dedigi imkanlardan faydalana bilirsiniz anca

işi giriş tarihi itibariyle degişiklik arz eder siz 1998 yılı ssk girişlisiniz 3cüdereceden vergi indirimiyle 1 derece vergi inditimiyle vede 2 derce vergi indirimiyle aralarında farklar vardır bunların 2003 yılnda degiştirilen yasaya göre bunlar aralarında degişiklik arz ederler

Bilgi verdiğiniz için teşekür ederim arkadaşlar bunca yıl 15 yıl sigorta primi ödeyip emekli olcamı düşünüyordum sayenizde gerçekleri öğrendim saolun..

Üst Alt