Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla devlet memuru oldum, ama vergi indiriminden yararlanamıyorum. Emeklilik.?

hasandemirel79

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%40 raporla devlet memuru oldum, ama vergi indiriminden yararlanamıyorum. engelli kadrosunda emekli olabilirmiyim.ne zaman emekli olurum

arkadaşım;
işe başlama tarihi,
daha önce çalıştınız ise ne kadar ne zaman başladınız v.s. bilgilerde verirseniz daha net ve çabuk cevap alırsınız. rapor tek başına bişey ifade etmez.

1 Ekim 2008'den önce -sakat statüsünde- memur olmuşsanız, toplam 5400 gün hizmet süresi ile emekli olma hakkını elde etmişsiniz demektir. Vergi indirim hakkı elde edip etmemenizin emeklilik ile hiç bir ilgisi yok. Siz, 5434 Md. 39/j'ye göre emekli olacaksınız:
Göreve girişlerinde, Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmeliğe uygun olarak alınmış ve raporda sakatlık oranı en az % 40 olanlardan fiili hizmeti 15 yıl olanların istekleri üzerine

Üst Alt