Herkese merhaba, ben Yıldız Teknik Üniversitesi İİBF mezunuyum ve iş arayışına devam ediyorum. Doğuştan gelen ve ilerleyerek devam eden bir işitme kaybım var, şu anda sağ kulak 50 sol kulak 55db. Bu değerler de yaklaşık olarak%34lük bir özür oranına denk geliyor. Bu nedenle askerlik hizmetinden de muaf kabul edildim.
Bundan dolayı özel sektörde yaptığım başvurularda işitme kaybı problem edildiği için iş bulamadım. KPSS ile devlet kurumlarına başvurmak istediğimde de yine sağlık raporu isteneceği için başvuru yapamıyorum. Özel sektör ve kamunun engelli alımlarına başvurmak için de %40'lik rapor gerekiyor ve bunu da şu an için alamıyorum. Benzer bir durum yaşayan, bu konuda bir tavsiye verebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan dolayı özel sektörde yaptığım başvurularda işitme kaybı problem edildiği için iş bulamadım. KPSS ile devlet kurumlarına başvurmak istediğimde de yine sağlık raporu isteneceği için başvuru yapamıyorum. Özel sektör ve kamunun engelli alımlarına başvurmak için de %40'lik rapor gerekiyor ve bunu da şu an için alamıyorum. Benzer bir durum yaşayan, bu konuda bir tavsiye verebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi