Herkese merhabalar babamda 10 yaşından beri yanlış iğneden dolayı bir ayağında kısalık ve az gelişme var bundan dolayı bir ayağını hiç kullanamıyor tek değnek kullanıyor. Değnek olmadığı zamanlar yürüyemiyor.Bir ayağı çok güçsüz. Polie sekme mi ne deniliyor.
Yakın zamanda bu uzun bacak ortezleri gördüm. Birkaç kişiye sorduğumda kullanabileceğini söylediler. Yıllar sonra ortez kullanan var mıdır ?
Bu uzun bacak ortezleri ithal olanlar fiyatları ne kadardır ? Daha önce yaptıranlar tavsiyeniz var mıdır ?
Karbon öneriyor çoğu medikalci karbon öneriyor musunuz ? İlk defa olacağı için sorunsuz olmasını istiyorum.
Yerli olanlardan yaptıran var mıdır ? Kullanışı nasıldır çoğu kimse yerli önermiyor ama yinede sizlere sormak istedim. ? Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Genel olarak bilgilerinize talibim. Kullanan kişiler yazarsa daha iyi olur
Son olarak sgk sadece 800-1000 tl sini karşılıyor sanırsam.
Yakın zamanda bu uzun bacak ortezleri gördüm. Birkaç kişiye sorduğumda kullanabileceğini söylediler. Yıllar sonra ortez kullanan var mıdır ?
Bu uzun bacak ortezleri ithal olanlar fiyatları ne kadardır ? Daha önce yaptıranlar tavsiyeniz var mıdır ?
Karbon öneriyor çoğu medikalci karbon öneriyor musunuz ? İlk defa olacağı için sorunsuz olmasını istiyorum.
Yerli olanlardan yaptıran var mıdır ? Kullanışı nasıldır çoğu kimse yerli önermiyor ama yinede sizlere sormak istedim. ? Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Genel olarak bilgilerinize talibim. Kullanan kişiler yazarsa daha iyi olur
Son olarak sgk sadece 800-1000 tl sini karşılıyor sanırsam.