Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4416 pirim günle malül maaşı ne kadar olur?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
iyi günler ben iş kazası sonrası emeklilik için müraacat ettim sürekli iş görememezlik bağlandı allaha şükür bu ay aldım fakat malüllük bunun arkasından gelir dendi
SORUM ŞUDUR PİRİM GÜNÜ 9000 DEN AZ OLANLAR 9000 ÜZERİNDEN HESAPLANIR DENİLİYOR
ALİ TEZEL SİTESİNDE PİRİM GÜNÜ 9000 OLARAK YAZDIM BENİM (4416 GÜN) MAAŞ HESABI 819TL ÇIKIYOR BUNA GÖRE İŞ GÖREMEMEZLİKDE ALIYORUM BU BİLDİRİLENİN YARISI +%10 ALMAMMI GEREKİYOR ÇÜNKÜ BAKIMA MUHTAÇ OLDUĞUM İÇİN (410+%10=45O TL)FAZLA :)VEYA EKSİK GELİRSE İTİRAZ MI ETMEM GEREKİR

Malulen emeklilik başvurusunda bulunabilirsiniz hemen. Prim gün sayınız fazlasıyla var. Hemen malulen emekli olabilirsiniz. O zaman iş göremezlik ödeneği ile malulen emeklilik aylığını birarada alabilirsiniz. Daha doğrusu, yüksek olanın tamamını, düşük olanın yarısını alırsınız.

Ve evet, bakıma muhtaçlık sözkonusu olduğunda, bağlanacak malullük aylığı %10 oranında arttırılır.

Maaşı ne kadar alacağınızı bilemem, ama bir hesap hatasını olası görmüyorum açıkçası...

Evet muraacat ettim böylemi oluyor diye soruyorum

Iş kazası ile emekli olan varmı

Selam ben iş kazası sonrası %100 bakıma muhtaç emeklilik için müraacat ettim sakatlık geliri bağlandı fakat malüllükden bir ses yok benim sgorta başl.1987 pirim 4416 gün bu şartlarda malüllük maaşım ne kadar olur bilgisi olan varmı?

Malulen emeklilikte maaşı ne kadar olur bilemem. Ödenen primle de ilgili.
Herkes maaş duymak istiyor, ben de kimseyi kırmayayım, tamamen bilmeden de olsa mukayeseli bir fikir yürütiim diyorum. Bu da sana: 1000 tl civarı aylık alırsın.

Not: malulen emeklilik aylığın bağlandığında, sürekli iş göremezlik ödeneği de alıyorsun ya, iki maaş arasında fazla olanın tamamını, az olanın yarısını alırsın.

sayın bülent bey size sormaktaki amacımız bir yönetici olarak değerlendirip sitede bulunan yetkili veya bilgisi olanlarla değerlendirme yapıp en azından bir fikir sahibi olmak tabiiki ağzınızdan çıkan kanun değil ama inanın bize çok faydalı oluyor her şey için teşekkür ederim ayrı bir konu açıp ne demek istediğimi anlatayım

Üst Alt