Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 engelli olmak sınıf öğretmenliğine atanmama engel midir?

özdemir2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%45 engelli olmak ayaktan sınıf öğretmenliği atamasına engel midir
kendi işimi kendim görüyorum yürüyorum koşuyorum yürümek için herhangi bir araç kullanmıyorum baston vs

Özdemir;

Kesinlikle değil . . Sizin alacak olduğunuz sağlık raporunuzda Türkiye'nin her yerinde ve mevsimlik bütün hava koşullarında vs vs çalışabilir ibaresi bulunduktan sonra bu özrünüz kesinlikle hiç bir şekilde engel değildir . . Baston kullanarak yürüyebilen bi sürü öğretmen vardır ki bi tanesini ben tanıyorum ama siz ona bile gerek duymadan yürüyebiliyorsanız hiç endişe etmeyin . .

Bir kişinin bir kadroya atanmasına engel olabilecek tek şey, o kişinin o kadro için öngörülen işi yapmasına engel bir durumunun olmasıdır. Aksi hiç bir durumda hiç bir gerekçeyle atama engellenemez.
Teori bu.

ben de bir sınıf öğretmeni adayıyım. inşallah dediğiniz gibi olur da herhangi bir sorunla karşılaşmayız..

%60 oranında engelliyim. 9 yıldır Türkçe öğretmenliği yapıyorum. atamanızda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Üst Alt