Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%45 engelliyim. 7000 iş günüm var. Ne kadar emekli maaşı alırım?
ercan usta en az rahat 900tl alirsin
ama 1,100tl alma ihtimalin yüksek tabi primler asgari üçretten yatmıssa 900 yok eğer gerçek maaş üzerinden yattiysa 1,100tl
Benim 4178 gün ve 221.000 TL kazanc var. Ali Tezel in web sitesinden hesaplatmıştım. 1060 TL maaş çıktı. Ancak SGK daki hesaplama bazen -/+ 50 TL farkedebiliyor. Kazancımın yarısından fazlası tavandan. İlk SSK girişi 1992. Ekim 2009 da emeklilik için müracaat ettim. Aralık ortasına doğru çıkacak. Fikir vermesi açısından. Benim kanaatim senin maaşda 900-1100 TL arası olur diye tahmin ediyorum. Kesin bilgiyi ya emeklilik için müracaat edip bekleyeceksiniz veya Ali Tezel in web sitesinden hesaplatma yapacaksınız. Başka türlü net sonuç bulamazsınız. Engellilik oranınızın yüksek olması veya engelli olmanızın maaş hesabında hiçbir etkisi yoktur.
Her ikisi de aynı maaşa karşılık gelir. Çünkü alt sınırda zaten sigorta priminiz...
Maaş hesabı yapan sitelerden öğrenebilirsiniz yaklaşık maaşı: www.emekli-maasi.com & www.emeklimaasim.com