Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4857 sayılı İş Kanun'undaki %3 olan kotanın artmasını talep ediyoruz!

caan006

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Engelli çalıştırma yükümlülüğü 4857 sayılı İş Kanunu 30. maddesinde düzenlenmektedir. Buna göre, “İşverenler, elli veya daha fazla işçi çalıştırdıkları özel sektör işyerlerinde yüzde üç engelli (...) çalıştırmakla yükümlüdürler.” Ayrıca bu yükümlülüğün uygulaması ile ilgili detaylar Yurt İçinde İşe Yerleştirme Hizmetleri Hakkında Yönetmelik kapsamında düzenlenmiştir. Buna göre özel sektör işyerlerinde, 50 ve daha fazla işçi çalışıyorsa, en az %3 oranında engelli istihdam edilmesi gerekiyor. Bu oranın yüzde 5 kamuda ise yüzde 10 olmasını talep ediyorum Gerginin yapılmasını arz ederim

https://edilekce.tbmm.gov.tr/DilekceKom/DilekceImzala.aspx?pid=0

Özel sektör yüzde 5 kamu % 10 olsa çok iyi olur ama çok zor

İmza kampanyasi na katılmanızı rica ediyorum

28 şubatta saat 2 de 10000 bin engelli istihdamı için eylem yapılacaktır

Çalışma Bakanlığı ankara

%5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımı

Bende ulaşabildiğim son noktaya ulaştım. İYİ PARTİ Çorlu Gençlik Kolları. Onlarda İyi Parti Tekirdağ MİLLETVEKİLİ Enez KAPLAN'a konuyu ilettiler. İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ Enez KAPLAN'da Mecliste %5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımı için önergeyi sunacak.

Üst Alt