Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4994 prim günü ile emekli oldum. 621 ytl maaş bağlandı ama..?

mesut1970

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar,ben 19 haziran 2008 de üçüncü derece vergi indirimi ile 4994 günden emekli oldum. şu anda toplam 621 tl maaş alıyorum. fakat benden önce aynı şartlarla gün olarak 3600 gün emekli olan biri 728 tl alıyor. hatta bir hafta önce eşi vefat ettikten sonra 1820 günden emekli olan bir bayana 728 tl maaş bağlandı.

Bir defa Balıkesir sigorta il müdürlüğüne itiraz dilekçesi gönderdim postayla yanlışlık yoktur diye cevap geldi sizce normal midir benim maaşım? pirimleim asgari ücretten yattı sayılır son7-8 ay hariç.

iyi günler dilerim.

esasında,sorunuz yazdığınız cevapta.diyorsunuzki,7-8 ay hariç primlerim asgari ücret üzerinden yattı.(bunun hiç bir önemi yok)buda demekki taban aylık üzerinden emekli maaşınız bağlanmış.şöyleki 2008 de taban aylık 574tl idi.bugüne kadar 2 kez zam gördü.574tlx3.9=598tl
2009 ocaktan gelen 598tl x3.8=621 tl.
size göre daha yüksek maaş bağlananlarla ilgili olarak ise,primlerinin size göre daha yüksek tutardan ödenmesidir.
bu konuda benimde sıkıntım var.2008 de taban aylığı 574tl diyoruz ama,tarafıma 528 tl maaş bağlanıyor.bende itirazda bulundum,cevap bekliyorum.

Üst Alt