Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 aylık bebeğimde kalça gelişmemiş. Bu konuda tecrübesi olan var mı? [Soru]

ceylin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben yeni katılıyorum. benim 5 aylık bebeğim var
ve 3 aylıktan itibaren kalçaçıkıklığı gibi birşey söylendi.
ama tam kalça çıkığı denmiyor.
çift ara bezi kullanıyorum.benim durumumda olan arkadaşlar bir cevap yazarsa sevinirim

merhaba benimde bebegim 1,5 aylikken böyle bir durumla karsilasmistik ve bizde bezinin üzerine havlu katiyorduk ama gecmeyince 2 ay korse kullandik.gece uyurken bile takiyorduk,sürekli takmasi önemliydi.sonra düzeldi dediler 1 yasinda kontrole getimemizi söylediler,bizimde kontrolümüz yarin.umarim sizin bebeginizde biran önce iyilesir.

geçmiş olsun asli. inşallah sonuç iyi olur. sonucu yazarsan sevinirim. bizde başka bir hastaneye götüreceğiz. bize son götürdüğümüz ortapedi doktoru kalça çıkığı değil diyor.sadece gelişmemiş.sizinkine kalça çıkığı demişmiydi.

bize kalcasi tam olarak oturmamis ama cok kötü degil demislerdi.neyse dün tekrar gittik bazi bacak hareketleri yapti iyi dedi doktor.yürümeye baslayinca tekrar gidecegiz kendi basina yürüyünce daha cok anlasilirmis durumun nasil oldugu.o zaman ultrasonlada bakacaklar ama simdilik iyi.

slm

Öncelikle geçmiş olsun.

Oğluma kalça çıkığı teşhisi konmuştu. 2004 te hacettepe de ameliyat oldu. Belki daha iyi olur diye birde Bölüm başkanı Prof. ü ek ücretle soktuk ameliyata.

Ameliyat bitti bitmesine, ancak aradan 4 yıl geçti sol bacağı tabandan diğerine göre 3 santım civarı kısa kaldı, Doktora sorduk , gayet sakin bir şekilde bu normal denildi ! 400 milyonluk ameliyatı o tarihte 3 haftada 4.5 milyara çıkartırken böyle bir yan etkiden bahsedilmiyordu.

Benim tavsiyem çok ıı bir araştırma yapıp acele etmeden, iyi bir hekimle tedaviye gidiniz. İyi günler

Üst Alt