Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 raporum var. 10 yıldır sigortalıyım. Emeklilik şartlarım..?

betaliza

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

10 yıllık sigorta sürem var. Sağlık kurulu raporumu yeni aldım (% 51) özürlülere tanınan erken emeklilik için daha önce müracaat etmedim. Ne yapmam gerekir.
Geriye dönük 10 yıllık sigortam erken emeklilikte sayılır mı? Yoksa raporu aldığım yıl ve aydan itibaren mi geçerli olur.

Bilgisi olan varsa yardım istiyorum.Teşekkürler:)

malulen emeklilik

arkadaşim ilk siortalı işe girişin önemli o tarihten itibaren hesaplanır

kanunda değişiklik yapıldı diye söylediler bana o nedenle sormak istedim.İlginize teşekkür ederim.

İlk sigortalı oluş tarihi
Dogum bilgileriniz
Ve bizzat maliyeye müracaat edip vergi ind. belgesi aldınız mı yoksa sadece raporunuz mu var..
Bu bilgileri verebilirseniz yardımcı olmaya calışalım

İlker Bey Merhaba,

Raporumu yeni aldım sigorta girişim 1999 yılında yapıldı.Maliyeye herangi bir başvurum olmadı.Aslında nasıl bir yol izleyeceğimide bilemiyorum.Bilginiz dahilindeyse yardımınızı rica ediyorum.
Teşekkürler

Melunen emeklilik

arkadaş bende 1999yılında işe girdim sigortalık süresi 15yıl yaş sorulmuyo ama inşallah maliye raporunu 40dan aşağı düşürmez şuan çalışıyosan işyeri zaten bu işi halleder senin birşey yapmana gerek yok iş yeri muasebesi vergi indirimi için başvurur raporunu işyerine ver gereğini onlar yapar.

Üst Alt