Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 ortopedi, %50 iç hastalık oranı için toplam oran ne olur?

murat_16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benım ortapedıden %56 ıkıncısı ıse ıç hastalıkten %50 puan verdıler ve heyetten gectım.

şımdı marak edıyorum kaç oranle raporum çıkacek.
bılen varıse rıce ederım en kısa zamanda cevap...

ÖTV ındırımınden yararlan..... bu rapora ıhtıyacım var ve oranı%90 olması gerakıyormuş.

şımdıden teşekur edıyorum!

aslınde benım %80 sureklı ış gormez raporum var ve malulı emaklıyım, ama bu rapor olmas dıyorlar çunkı problm benım sol kolum olması! ama bu %80 sadece kolum ıçın verılmış oran deyıl yanı ıktane rahatsızlığım var. 2ay once araba bayısıne 50.000 tl. cıvarınde para odedım ötv ındırımlı ve şu çıkacek raporu beklıyom.

evet h- sınıfı ehlıyetı var, ehlıyete oto. vıtes araç yazıyor

E zaten araba almışsınız ÖTV indirimi ile, şimdi ne raporu çıkartmak istiyorsunuz, ne işinize yarayacak, anlamadım?

arabayı henuz almadım ama parasını odedım, elımdekı %80 rapor geçar dıye, çunkı araba bayısı bana bu elındekı rapor geçar demıştıler ama vergı dayresı bu rapor geçmez demış!

sol kolumda problem olduğuna gora bana%90 oran lazım çunkı %90 oran olursa, sakatlığın sebebı fark etmıyor deyılmı? şımdı bu durumda ne yapmalıyım, ager raporum %78 oranla çıkarsa ıl sağlık müdürlüğüne ıtrazmı etmam lazım? bıde oncekı%80 raporumu devlet hastenesınden 2005 ötv ındırım.. ıçın almamıştım. şımdıkı baş vurdu.. tıp fakultası hastanesı, fark edermı?

e o zaman bana neden verabılıyorler ötv ındırımı raporunu, yanı bu raporun ne anamı kalıyor ne yapacem ager bu rapor ıle arabayı alamıyorsam?

Dediğim gibi, araç alırken vergi indiriminden yararlanamazsın.

bülent abı, anadım arabayı alamıyormuşum: ama o zaman neden veryorler bu ötv ındırımı ıçın raporu şunu anamıyorum?

1- Maliye mevzuatını da özel donanım mevzuatnı da bilmiyor doktorlar,
2- Kaç lira verdin rapor için!? :)

henus raporu almadım 2- gunden sonra alacğım: rapor ıçın paramı alıyorler? bırde raporumde özal donalım ıbara bulunyorısedemı alamıyecem arabayı çunku 2aydır arabanın parasını odamışım!

Üst Alt