Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 raporum var. Emeklilik şartlarımı öğrenebilir miyim?

akbulut

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim %56 raporum var (işitme ve konuşma engelliyim) 1960 doğumluyum. 1976 ssk girişim. ilk rapor almak için başvuru tarihim 1978 aliş:1979 bu durumda benim malülen emekli olma durumum var mı

Sayın Akbulut,
Malulen emeklilik için en az %60 iş gücü kaybı gereklidir ve bunu da işitme engelli birine kolay kolay vereceklerini sanmıyorum.
Siz erken emeklilik konusuyla ilgilenin bence.
SSK giriş tarihiniz bayağı eski kademeli geçişe tabi değilsiniz,15 yıl ve 3600 primle emekli olabilirsiniz.Eğer şu anda 3600 gün ödenmiş priminiz varsa hemen emeklilik için başvurabilirsiniz.
Unutmadan şunu da söyleyeyim;%56 dediğiniz rapor umarım maliye onaylıdır ve vergi indiriminden faydalanıyorsunuzdur.Emekli olabilmeniz için vergi indirimi almış olmanız şarttır.

tşk ederim ufukalp yararlanmıyomda 2022 maaşı alıyodum benim ssk cıkınca keştiler.hatta
cezada gelmişti fakat af nedeniyle kurtulduk şükür..

Arkadaşım sorunu tamolarak anlamadım başta şöyle sorayım ssk da kaç gününüz gürünüyor

sayın akbulut 3 derecede vergi indim belgeniz var ise günlerinizi 3600 e tamamladıkdan sonra emekli olabilirsiniz

Üst Alt