Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6.000 TL net maaşım var. Vergi indirimi ne kadar fark oluşturur?

musametin

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar sağlıklı günler dilerim.
benim sorum şu.
vergi indirim raporumu asgarii ücretli çalıştığım firmaya versem maaşıma yansıma oluyormu.?
ağır sanayiide çalışıyorum maaşıma ağır sanayii pirimi flan aylığım 6000 tl civarında yatıyor
800 küsür her ay vergi kesiliyor
vergi indirim raporumu söylesem maaşıma yansıma olurmu.? nekadar olur.?
teşekkürler.

Maaş ile alakası yok bunun, orana göre yansıyor. Emre Bey size de doğru yansımış.

Yüzde 40-59 arası: 75 lira.
Yüzde 60-79 arası: 175.50 lira.
Yüzde 80 ve üstü: 300 lira.
@musametin

OĞUZATAY

Maaş ile alakası yok demişsin ama yanılıyorsun biraz araştır göreceksin
Kendimden örnek vereyim %40 raporum mevcut 9200 tl maaşım var bana 185 tl yansıyor
Maaş yükseldikçe alacağın miktarda artar
Saygılar

Asgari ücretten vergi alınıyor mu?

ercan 34
Kaç para maaştan sonra fark ediyor peki? Benim asgarinin üstü maaş 52 oran ben 75 lira alıyorum.

vilanjik
Alınmıyor abi.

OĞUZATAY

kaç paradan sonra farkediyor bilgim yok ama maaş yükseldikçe alacağın parada yükseliyor
örneğin 6000 tl ile 10000 tl nin yüzde 20 si farklıdır mantık olarak

Bu vergi indirimi yetim maasin da da geçerli mi acaba

bekone
Vergi indirimi sadece çalışanlar için geçerlidir. Kazandıkları paraya istinaden kesilen bir vergidir.

AMAN NAZAR DEĞMESİN ne büyük indirim.. bari adam gibi bişyler yapın da milletin işine yarasın

vilanjik

Alınıyor tabii belli bir aydan sonra vergi indirimi olan engelliler bile asgari ücretin altına düşüyor:)

Üst Alt