Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay psikiyatri takibinde varolan tedaviyi bırakmak gerekir mi?

terry28

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.ben önümüzdeki hafta psikiyatriden sağlık kuruluna giricem.eğer bana 6 ay takip edileceksin derlerse şuanki tedavi olduğum yeri bırakmam gerekir mi?ikisi birlikte yürümez mi?bilgisi olan var mı?

Emin olmamakla beraber ayni sorunun cvpni bende merak ediyorum.

Ne zamandır psikiyatriden tedavi alıyorsun

9 yıldır.ama değişik hastanelerde.son bir senedir özelde tedavi oluyorum.

Peki 9 yıllık süre içinde Rapor almadınız mı Hastane yatışınız olduğu hiç Düzenli tedavi aldığınız poliklinik kayıtların varmı

önceden tedvi olduğum hastanede giricem heyete.orada dosyam var,acil kayıtlarım var.diğer tedavi olduğum özel hastaneden yazı almıştım,şimdi bu senekinden de aldım yazı.ama hastanelerdeki tanılar farklı en son 1 senedir şizoefektif ve okb tanısıyla tedavi oluyorum.hiç yatışım yok.

Anladım En son aldığın Tanı lar önemli zaten..siz heyete gireceğini zaman bütün hastane kayıtlarını ve aldığın Teşhisleri belirten Bir epikiriz al dosyana koy heyete öyle gir. Şizoaffektif Tedavi ile çalışabilen %45+OKK%30 Toplamda 75 yapıyor ama heyette bu düşer %63 gibi bir oran alırsın..ama o anki heyete bağlı düşürmeye bilirler..ama dediğim gibi Hastane yatışlarınız olsaydı durum daha farklı olur..

patpat55
Süreli ilk 1 yıl 1 yıl sonra 2 yıl 2 yıl sonra hastalık devam ediyorsa sürekli olur..ama bunlar biraz karşık Uzunca yazardım ama şuan vaktim yok ..Yani kısaca herşey heyete bağlı Onların insafına kalmış..direkt süreklidir de verebilirler sürelide ..2 yıl süreli 4 yıl süreli 5 yıl süreli verebilirler Karışık biraz

Anladım teşekkürler ilk ten sürekli oluyor yani kanunen olmama durumu yok ona göre doktora söyliycem ama ona bide link olsa ordan alırım dayanak

anlamadım ne linki

Süreli raporlarda heyet düzelebilir kanaatına varmıştır ve süreli vermiştir Bu gibi şeyler normal olabilir ..ayrıca süreli ve sürekli raporlarda Hastalğın nedir teşhisin nedir bunlarda önemli ona göre değerlendirme yapılıyor..

Anladm ben senelerdir tedavi için gitmedim doktora ancak gittim sürekli ilk raporda alınabilir diye bir kanun yada bi link haber varmı diye yazdım teşekkür ler

Öyle bir kanun yok..Hastalığına göre doktor Değerlendirir Neyi uygun görmüşse onu verir bu böyle işler..sürekli vericen yada süreli rapor vericen diye bir kanun yok ..heyet değerlendirmesin de Durumun ne ise ona göre karar verirler ..

hayır gerekmez. siz memnun olduğunuz tedaviye devam edin. kurulun istediği takibe de katılın paralel olarak. hatta özelde ki doktorunuzdan devlet hastanesindeki doktora durumunuzla ilgili görüş belirtmesini isteyebilirsiniz

Üst Alt