Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 rapor aldım. Bu raporla hangi haklardan yararlanabilirim?

thomas

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
I:HİPERTROFİK KARDİYOMİYOPATİ EVRE I :
Fizik muayene ve laboratuar sonuçlarıyla hipertrofik kardiyomiyopati tanısı konulan ve asemptomatik olan hastalar %50
(Kardiyoloji)

II: MORBİD OBEZİTE :
Ve ( + ) morbid obezite tanısı ile %20 (Dahiliye)

Balthazard Formülü İle Netice: " % 60 Sürekli ve Efor Gerektiren İşlerde çalışamaz. İbareli rapor verildi."

Not: Hastaneye kendi isteğimle; "vergi indiriminden yararlanıp yararlanamayacağıma, 2022 sayılı yasadan yararlanıp yararlanamayacağıma " (Dilekçemde sadece bu ibareleri belirttim) şeklinde sitenizden yararlanarak oluşturmuş olduğum dilekçe ile müracaat etmiştim.

Almış olduğum bu raporla takip etmem gereken bürokratik silsile için yardımcı olursanız sevinirim.

1- Bulunduğum ildeki SHCEK Özürlü kimlik kartı alabilir miyim ? Raporun aslını vermeden.(Rapor Ankara vergi indirimi için göndermeden - almış olduğum rapor ile)

2- 12 yıl 6 ay (03.11.1997 MEB işe giriş tarihi) memurluk hizmetim var. Emeklilik için izlemem gerekn en kısa ve en doğru yol nedir?

3- Bu raporla kazanmış olduğum haklar nelerdir?

Üst Alt