Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 raporum var. Askerlik işlemlerim bu raporla hallolacak mı?

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
İyi gunler arkadaslar ...Yuzde 60 raporum var askerlikten muaf olmak icin sadece raporumumu gostermem lazim yoksa onlarda mi hastaneye gonderiyor

Arkadaşım önce askerlik şubesine gidiyorsun , orda ki gerekli işlemlerden sonra sana "aile hekimine git askeri hastaneye sevkini istesin" deniyor , aile hekimi kağıtta ki alanı doldurup imzaladıktan sonra tekrar askerlik şubesine geliyorsun , onlarda senin askeri hastaneye sevkini gerçekleştiriyor

İşlerin hızlı ve sorunsuz hallolması için epikriz raporu şart ve en önemli husus bu kağıtta klinik şefinin kaşe ve imzası , hastane mührü ve başbekimlikte imzayı atan kişininde kaşesi , yani epikriz raporunda 5 işlem isteniyor senden

1-hangi poliklinik doktoruna ameliyat olduysan o kliniğin şefi veya yerine bakanın imzası
2-aynı kişinin adı soyadının bulunduğu kaşesi
3-hastane başhekimliğinin mührü
4-başhekimlikte mührü basanın imzası
5-ve yine imzayı atanın isminin yazılı olduğu kaşesi

Ben hepsini yaptırmıştım bir tek başhekimlikte imza atanın ad soyadlı kaşesi olmadığı için şehir dışından gitmeme rağmen dönmem gerekti , şimdi pazartesi tekrar gidicem , sende dikkatli ol ki fazla uğraşmayasın , Allah kolaylık versin

Amin tsk

%60 raporum var ve her gecen gun iyilesiyorum askere daha gitmedim diyelimki yarin gittim tecili bozdur dum curuk vermediler tekrar tecil ettirebilirmiyim ?

orhanbeyy

Muafiyet vereceklerdir kardeşim.

Verilmezse, hangi gerekçeyle tecil ettireceksin?

Üst Alt