Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 üstü engele sahip erkekler de yetim aylığı alabiliyor

muharremm

anne veya babanın aldığı emekli miktarına göre değişiyor sgk müdürlüğüne gidip muracat etmen gerekli muracatını yapmadan bağlanmaz

,% fâlan bâkmaz.
SGK seni araştırma Hastanesi'ne sevk ediyor ağır engelliysen yetim aylığı alabilir

Zorro

yetim aylığında ağır engel aranmıyor maaşı yoksa veya çalışmıyorsa herhanki bir güvencesi yoksa %60 üstü erkeklerde yetim aylığı alabiliyor

yetim aylıgı engelliler için

kardeşlerim benim babam 19 sene önce ANNEM de 11 sene önce öldu babam normal ssk mundan sigortalıydı emekliydi ANNEMDE bagkurdan emekliydi yetim aylıgına baş vursam kaçpara maş baglarlar

solemıslerya ne kadar oldugunu bız nerden bılelım ne kadar maas aldıkları onemlı dıyo arkadas neden soruyorsun

Beylikduzu MALUL ERKEK ÇOCUKLARI İÇİN İSTİSNA

Yaş koşulunu açıklarken, 25 yaşını doldurmuş erkek çocuklarının yetim aylığı alamayacağını ancak bunun tek bir istisnası var.

O istisnaya. 25 yaşını doldurmuş olsa bile Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Kurulu kararı ile çalışma gücünü en az % 60 oranında kaybettiği (malul olduğu) tespit edilen erkek çocuklarına yetim aylığı bağlanabilir.

algaNihat bey ben %79 raporum vardı basvurdum maas için evli oldugu için red geldi ne yapmalıyım

BURCU10618 yapacak bir şey yok evliysen almazsın çünkü: seni bakmakla yükümlü olan eşin var kardeş.

Üst Alt