Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

657 veya 657'ye tabi sözleşmeli memurlar ne kadar uzun çalışırlarsa o kadar iyi midir

Anlamsız

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şu an yazdıklarıma herkesin yorum yapmasını istiyorum.
Engelli memur veya işçiler eğer çalıştıkları ortam ve işi kendine herhangi bir zorluk çıkarmıyosa (bedenen ve ruhen) ve şimdiki net maaşı da malülen emekli olduğundan fazlaysa normal emekli gününü doldursun diyorum.
Bu konuda hiç açık yorum görmedim.

Yani özürü nedeniyle işinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan memur veya işçi prim gününü artırmakla kazançlı çıkacağını düşünüyorum.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.

Selamlar

Çalışmayı seviyorsa, aldığı maaştan memnunsa, tabii ki çalısın. Ama sırf emekli maaşı daha yüksek olacak diye çalışmak çok mantıklı değil...
Örneğin, maaş artacak umuduyla 5 sene fazla çalıştığınızı düşünün... 5 sene fazla çalışmakla emekli maaşınız 100 TL artsa ne olur, artmasa ne olur... 5 sene önce emekli olup emekli maaşını cebe koymak bana daha avantajlı geliyor...
Tercih meselesi tabii.

merhaba arkadaşım
eğer malülen emekli olacaksan memurlarda 9000 üzerinden yani 25 seneden emekliye ayrılıyorsun
5510 a göre. ama maaş hesabını göremedim hiç bir yerde. erken yaşlılık emekliliğinde ise sanırım kaç yıl çalıştıysan o kadar ama emin değilim. 5510 da maaş la ilgili madde de erken emeklilikte gün sayısı için bir hesap var ama oda karışık

Üst Alt