Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7500 gün primle 9000 gün prim arasında ne kadar maaş farkı olur?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
bülent hocam bayramızı kutlarım yeni konu açarak soru sorucam ama bir nasıl yeni konu açacagımızı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşım bagkurlu vergi indirimi alarak emekli olmak istiyor olurda yüzde 40 rapor alıp emekli olursa ne kadar maaş alır 9000 gün primi dolduran mı daha fazla alır vergi indirimi alan mı daha fazla emekli maaşı alır

arkadaşımın yaşı 50 küsür pirimi 7500 bülent bey sence 9000 tamamlayıp mı emekli olsun yoksa var olan hastalıklarını öne sürüp yüzde 40 alıp emekli mi olsun ben kararsız kaldım sebebi bagkur peki fazla bilgim yok maaş konusunda

bülent hocam arkadaşıma yardımcı olayım derken kötülük etmek istemiyorum sence 9000 yapıp emeklimi olsun yoksa yüzde 40 rapor alıp mı emekli olsun derece vs maaş fark ediyormu arkadaşın işyeri var saygılar

Asgari ücret üzerinden ödeme yapıyorsa bence hemen emekli olsun....

Tabii ki 9000 gün primle daha çok emekli maaşı bağlanır. Ama bunun için 5 sene daha çalışmaya değer mi, 5 sene emekli maaşı alıp cebe koymak varken bundan vazgeçilir mi, bilmiyorum. Ben olsam bir an bile düşünmeden ilk fırsatta emekli olurum.

jon83

bülent bey sizin ve siteden almış oldugum bilgiyle ben dahil bir çok arkadaşım emekli oldum ama kurumumuz sgk idi arkadaşım işveren bagkurlu sizde biliyosunuz sgk bagkur arasında emekli maaş farkı var ögrenmek istedigim yüzde 40 vergi indirimi aldıgında ne kadar maaş baglanır yani şunu ögrenmek istiyoruz 9000 günü tamamayıp emekli oldugunda ne kadar maaş alıcak yüzde 40 rapor alırsak ne kadar emekli maaşı baglanıcak basamak hesaplamaları falan var arkadaşım şuan 14 gözüküyor yaş 50 civarında

Bilmiyorum. Sadece tecrübeme dayanarak söylüyorum: Ben olsam hak ettiğim anda emekli olurum

Üst Alt