Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 engelliyim, ceza davam var. Nasıl sonuçlanabilir?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
Merhabalar arkadaşlar %80 özürlü raporum var
İşitme kaybı
Konuşma bozukluğu
Opera bel fıtığı
Hipertansiyon
Kronik psikoz raporum mevcut
Benim sorum bu Hayırlısı yla 24 Mart 2020
1.Ağır Ceza Mahkemesi ne cikcam
5 kişi tanık var ve
Ben sanık durumdayım ne gibi ceza yiyerim hapis cezası mi yoksa para cezası mi sizce nolur sonuç
..

Geçmiş olsun ne oldu da kâzamı

Sağol yok eczaneden çalışıyordum reçetesiz normal ilaç satmaktan şikayet etti

muratak1988 bir veya ikikere satışta bulunduysan. bir caillik etdim dersin pişmanlığını dile getirirsin. ama bu olayı abartıp satış yaptıysan. olay sağlık olduğu için hakim veya savcı olayın üstüne düşerse. bu tip olaylarda heyete yollayıp raporunu bozarlar akıl sağlığında birşey yok belli. geçmiş olsun buda ders olsun.

Hiç bişey çıkmaz,kötü ve yasa dışı bi niyetle satmadım amacım yardımcı olmaktı,dersin.

@muratak1988 Geçmiş olsun arkadaş millete bakma ağzı olan konuşuyor;inşallah hakim beraatine karar verir. Reçetesiz ilaç satmanın suç olduğu konusunda bilgim yoktu iyi niyetle vatandaşa yardımcı olmak istedim hakim bey dersiniz... Bilginiz olmadığından daha öncede suçunuz yoksa en fazla ceza verse bile para cezasına çevrilir diye düşünüyorum.

Ben hakim değilim sadece tahminde bulundum... Yargı kararını hakim verir ama duruşmada sanığın durumu tavrı ve davranışının önemli olduğunu düşünüyorum. Gerçekten suçsuz olduğu kanaatine varırsa sonuçta kararı hakim veriyor. Ben arkadaşta kasıt olmadığına inanıyorum yada inanmak istiyorum diyelim.

ağır ceza olduğuna göre yeşil reçeteli ilaçlar olabilir.

@mratak, Paran var ise ceza avukatı tut. Kimsenin aklı ile kuyuya inme. Paran yok ise gene avukat talep et. Avukatsız kesinlikle beyanda bulunma!

mistir_spak
Fiil var ve de ehliyet sahibiysen durumunu ciddiye almanı salık veririm. Deniz Seki diyeyim, sen oradan anla meselenin boyutunu.

Üst Alt