Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ben özel sektörde 700 tl maaş alıyorum. %80 engelliyim. vergi indiriminden ne kadar faydalanabilirim?
Açılımlarıyla cevaplarsanız sevinirim saygılarımla
arkadaşım ilk önce geçmiş olsun, bende senin özür derecenlen aynı çalışıyorum şu an özel sektörde ve bende 80 tl fark etti, yani 700 +80= 780 tabiki almanız gerek,
özel bir a,ş de 800 tl maaş alıyorum %80 engelim bulunmakta vergi iadesiyle birlikte toplam ne kadar alabilirim yanılmıyorsam agi den yararlanmıyoruz bana oranlarıyla bildirirseniz çok sevinirim çalıştığım yer bana 902 tl veriyor doğrumudur tşk.....
Arkadaşlar lütfeeen yardıııııım %80 engelli vergi indirimi
Selam dostlar kafanızı ağrıtacam ama 800 net maaşıma 102 tl daha vergi İndirimi yansıtmışlardı en son maaşımı çekerken 838 tl olarak düşürmüşler yani 64 tl gibi .... Bana lütfen formülle izahını açıklayacı olarak verirseniz ben de muhasebecime uygulatacağım tekrar teşekkürler........
%73 engelli raporuna vergi indirimi ne kadar arkadaşlar.maaş 1250
Selam arkadaşlar.
%73 görme engelliyim. kamuda 1250tl maaş alıyorum. vergi indirimine müracat etmedim. çünki tekrar muayeneye gönderiyolarmış sanırım. birde 20 tl falan olur fark dediler.
burdada 80-100tl den falan sözediliyor.b enim ne kadar indirim olur müracat etsem .