Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8000 iş günü ile ne kadar emekli maaşı alırım?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
%64 raporum var. 8000 iş günü askerlik dahıl 24.5 sene hizmetim var. ssk'ya emeklilik icin müracaat ettim. vergi indirimim de var. ne kadar maaş alırım?
bilen varsa lütfen

göksel1963,
eğerki çalışma hayatınızın tamamı,asgari ücret üzerinden prim yatırılarak ödendiğini farzedersek,bugün için alacağınız gelir 630 tl civarında olacaktır.

eğer öyle değil diyorsanız,aşağıdaki konu size yardımcı olabilir:
Kaç gün sigortalılık ve prim günü ile ne kadar emekli maaşı alıyorsunuz? (
multipage.gif
1 2)

Bunu bilmek çok olanaklı değil. Üç ayrı formül ve ödediğiniz primlerden tutun, aylık kazanç miktarlarınıza kadar her şey etkiler emeklilik maaşınızı.

ret

konumu tekrar acayım 1986 işe girisim var askerligimi yatırdım ve iki sene gri aldı toplam 8000 gun 24.5 sene + vergi indirimi %64 total yatan prim 48000 ytl
buna göre bır cevap veriseniz

bi de sskda işler bu kadar uzuyormu 3 ay oldu

selamlar

sevgili oturan boga bilgileriniz icin simdiden tşk ederim
ben daha once bu sene icinde maluliyet icin basvurmuştum, ret geldi. şimdi erken emeklilik müracatım var. eski müracatımla ilgi kurdurabilir miyim, öyle bişey olur mu?

Hayır, o başvurunuzla bir ilgisi yok bu başvurnuzun.

Üst Alt