Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%85 ile vergi indirimim var. Ne zaman emekli olabilirim?

dertli yoldaş

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
ben küçük yaşta çocuk felci geçirmişim. bu sebepten dolayı sol göz zayıf görüyor sağ kulak duymuyor ve sağ omuzdan ameliyat oldum
%68 oranında özürlü raporum var
%85 vergi indirimi raporum var
malulen emekli olabilir miyim.

sorumu cevaplayacak arkadaşlar varsa şimdien teşekkür ederim.

Malulen emekli olamazsınız, çünkü ilk sigortalı olduğunuzda şimdiki ile aynı sakatlıklarınız varmış.

Ama yine de erken emeklilik hakkınız var. Doğum tarihiniz? İlk sigortalı olduğunuz tarih?

sayın oturan boğa sakatlığım küçük yaşlardan beri var ama ameliyatları çalışmaya başladıktan sonra geçirdim rahatsızlığımda ilerleme var bunun bir faydası olmazmı?

Malulen emekli olabilmenin ilk şartı maluliyet cetveli'ne göre tek bir hastalıktan veya sakatlıktan dolayı malul sayılacak derecede işgücü kaybı bulunmasıdır.
Sizin -bu sebeple de- malulen emekli olmanız mümkün değil.

sayın oturan boğa erken emekli olabilirsin demişsiniz
işe giriş tarihi 01 11 1994
doğum tarihi 23 09 1978

en erken ne zaman emekli olabilirim?

Eğer defterdarlıktan %80 ve üzeri rapora karşılık 1. derece sakatlık indirimi hak etmişseniz, 15 yıl sigortalılık ve 3600 gün primle emekli olabilirsiniz.

beni bu konuda aydınlattığınız için teşekkür ederim oturan boğa

Üst Alt